World News Digest Blog - domestic and international news, including major political, social, and economic developments in german, russian and ukrainian language

Samstag, 26. November 2016

Црн петок [МЗИ]

Поздрав народе. Денеска е ден кој сите го очекувавме со нетрпение, знаејќи дека не очекуваат голем број на попусти и изненадувања. Плато во претходните денови со наградите не разочара, но затоа денес

from eRepublik News on Erepublik

0 Kommentare :

Kommentar veröffentlichen